Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Kambodża


Kambodża

UWAGA! Dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Kambodży składane są w Ambadadzie w Berlinie.

Jesteśmy tam co wtorek, a dokumenty na wyjazdy kompletujemy zawsze do poprzedzającego piątku do południa.

Tryb i czas oczekiwania

  • Tryb normalny (tydzień w samym konsulacie)

Wiza turystyczna, biznesowa jednokrotna

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesiące dłużej niż planowana data wyjazdu)
  • Wypełniony wniosek wizowy Pobierz wniosek wizowy
  • 2x kolorowe zdjęcie
  • Opłata konsularna:
    30 EURO - wiza turystyczna
    40 EURO - wiza biznesowa

Uwagi:

  • Wiza turystyczna jednokrotna ważna jest 3 miesiące od daty wydania i uprawnia do max. 1. miesiąca popytu w Kambodży.   
  • Wizy można także uzyskać na przejściach granicznych. Zawsze prosimy tę informacje sprawdzić przed wyjazdem. Oczywiście polecamy nasze usługi.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

E-Visa

E-wiza jest rozwiązaniem wprowadzonym przez Ministerstwo Spraw Zagranicznych Królestwa Kambodży w celu promocji turystyki kraju.
Wiza przyznawana jest na 30 dni pobytu i ma ważność 3 miesięcy od daty wystawienia. Uprawnia do jednokrotnego przekroczenia granicy.

Podstawą do przekraczania wszystkich możliwych przejść granicznych jest wiza uzyskana w konsulacie Kambodży w Berlinie.
E-wiza nie uprawnia do wjazdu do Kambodży przez wszystkie przejścia graniczne, a jedynie:

Bavet (Svay Rieng)
Cham Yeam (Koh Kong)
Poi Pet (Banteay Meanchey)
Phnom Penh (lotnisko)
Siem Reap (lotnisko)

 

Wymagania:

Wypełniony formularz aplikacyjny - prosimy o kontakt z naszym biurem

Zdjęcie paszportowe w wersji elektronicznej, nie większe niż 2MG (rozszerzenia: .jpg, .png, .gif)

Koszt wizy: 53 USD

 

Zamów wizę on-line


Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Kalendarz lotniczy