×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Jordania


Jordania

UWAGA! Dokumenty niezbędne do uzyskania wizy do Jordanii składane są w Ambasadzie w Berlinie.

Jesteśmy tam co wtorek, a dokumenty na wyjazdy kompletujemy zawsze do poprzedzającego piątku do południa.

Tryb i czas oczekiwania

 

  • Tryb zwykły (tydzień w samym konsulacie)

Wiza turystyczna

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesiące dłużej niż planowana data wyjazdu)
  • Wypełniony wniosek wizowy (w j. angielskim) Pobierz wniosek wizowy
  • 1x kolorowe zdjęcie (np. paszportowe)
  • Opłata konsularna:
    37,50 EURO - wiza jednokrotna ważna miesiąc od daty wydania
    52,50 EURO - wiza dwukrotna ważna dwa miesiące od daty wydania

Uwagi:

  • Osoby chcące przebywać w Jordanii dłużej niż 28 dni mają obowiązek rejestracji na posterunku policji w ciągu dwóch tygodni od daty wjazdu.
  • Wizy można uzyskać na niektórych przejściach granicznych. Niestety nie monitorujemy tych informacji i zawsze prosimy je sprawdzić przed wyjazdem. Zachęcamy do skorzystania z naszych usług.

Zamów wizę on-line


  • Okazje do Jordania
Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Okazje z lotniska
  • Okazje pasażera
Sprawdź wszystkie
Kalendarz lotniczy