Pliki cookies
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

×
Zaloguj się

Posiadasz już konto w portalu pasazer.com? Zaloguj się i zacznij korzystać ze swoich przywilejów zarejestrowanego użytkownika.


lub


Wizy do Indonezja


Indonezja

Tryb i czas oczekiwania 

  • Tryb normalny - 7 dni roboczych
  • Tryb express - 3 dni robocze

Wiza turystyczna i biznesowa

Wymagania:

  • Paszport (ważny min. 6 miesięcy dłużej niż okres ważności wizy)
  • 2x wypełniony i podpisany wniosek wizowy pobierz stąd
  • 2x fotografia kolorowa paszportowa
  • Rezerwacja biletu lotniczego
  • Zaproszenie od firmy z Indonezji (do wizy biznesowej)
  • Opłata konsularna:
    45 USD - wiza jednokrotna na okres do 30 dni pobytu
    55 USD - wiza jednokrotna na okres do 60 dni pobytu
    100 USD - wiza na okres 12 miesięcy, każdy pobyt max. 60 dni (tylko biznesowa)

Uwagi:

  • Wiza jednokrotna jest ważna na okres 3 miesięcy od daty wydania, do tej daty musi nastąpić wjazd na terytorium Indonezji.
  • W celu uzyskania wizy innej niż wymienione, prosimy o kontakt z naszym biurem.
  • Dla obywateli Polski istnieje możliwość uzyskanie Visa On Arrival na wybranych przejściach granicznych.

Zamów wizę on-line


Wylot:
Przylot:
  • Data wylotu:
  • Data powrotu:
Pasażerowie:

Cel podróży:
  • Data wyjazdu:
  • Data powrotu:

Kraj podróży:

Kalendarz lotniczy