Wypożycz samochód


  Zarezerwuj hotel

pasazer.com opinie o liniach opinie o Enter Air

Enter Air (ET) oceń
5.85
712 ocen 

Tomek wystawił(a) ocenę 2
 

plus za gładkie lądowanie z dużą ilością paliwa  

Wrocław - Teneryfa - 2.45h spóźnienia Teneryfa - Wrocław - prawie 2 dni ... http://www.flightradar24.com/data/flights/e45446/#3e5bece Rozumiem że wszystko może się popsuć, ale gdyby od razu po awarii podali, że muszą ściągnąć techników i części (co potrwa cały dzień) miałbym ekstra 2 dni urlopu , a musząc się co pół godziny upewniać co do dalszych losów lotu - miałem o 2 dni dłuższą podróż. 

dodano 2014-07-28 - zaakceptował marian

Artur wystawił(a) ocenę 2
 

brak  

Lot Wrocław-kalamata i z powrotem. loty opóxnione. samolot stary trup. fotele jak w autobusie. wszystko trzaska, wali itp. nie rozumiem tych opinii na pasażer.com. bardzo dużo dobrych opinii. na innych portalach same złe. pewnie ktoś z entera siedzi wieczorami i rasuje statystyki. dziwię się ITACE że korzysta z usług Entera. leciałem i pewnie będzie czekał mnie jeszcze jeden lot Enterem. na prawdę nic przyjemnego. Piloci są ok ale do spokojnego i pewnego latania potrzebny jest dobry sprzęt a nie wysłużone 737.  

dodano 2014-07-28 22:24 - zaakceptował wojtek

Agnes wystawił(a) ocenę 1
 

Nie ma!!  

Nierozumiem dlaczego obecnie biura podrozy zamiast dobrych arabskich przewoznikow jak kiedys oferujacych wysoki standard wybieraja ten syf, za kazdym razem wieczne opoznienia, samoloty brudne, nadeta zaloga!! 

dodano 2014-07-27 17:05 - zaakceptował marcowy

Przemysław Małecki wystawił(a) ocenę 10
 

Lot w obie strony przyjemny - pomimo iż leciałem pierwszy raz czułem się bezpiecznie. Z Warny do KTW opóźnienie 3 godziny z powodu pogody (wszyscy pasażerowie otrzymali na lotnisku w Warnie ciepłe posiłki i wodę mineralną). Obsługa bardzo miła i profesjonalna informuje o warunkach lotu. Wielkie gratulacje dla pilota Góreckiego za lądowanie 26.07.2014 w KTW - MISTRZOSTWO!!!  

Brak. 

dodano 2014-07-27 23:11

Marcin Wordan wystawił(a) ocenę 9
 

Wszystko OK. Co prawda lot z Kavali do Katowic opóźniony ale nie z winy Entera. Bardzo dobrzy piloci lot w obie strony bez kłopotów płynnie,rewelacja. Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opinii na ich temat. Ludzie to jest tania linia czarterowa nie spodziewajcie się że ktoś wam będzie serwował kanapeczki i napoje w 1,5 godzinnym locie. Opóźnienia nie zawsze wynikają z winy linii lotniczych... Niektórym się wydaje że jak kupili wycieczkę all inclusive to już w samolocie będą masować im stopy. Cieszmy się tym co mamy że to polska linia i wspierajmy nasz kapitał. Enter Air - życze powodzenia!  

Właściwie brak... 

dodano 2014-07-26 21:42

Paweł wystawił(a) ocenę 3
 

Miło i sympatycznie i tyle.  

Lot z Poznania do Burgas opóźnienie 2 godziny, powrót opóźnienie 6 godzin i oczywiście tłumaczenie, że złe warunki atmosferyczne. 

dodano 2014-07-26 12:19

Aga N. wystawił(a) ocenę 9
 

Lot na Fuerteventurę - maj 2014. z Poznania. Przez 5 godzin nawet nie zatrzęsło. Może pod koniec, gdy lecieliśmy nad Atlantykiem. Opóźnienie godzinne, ale szybko wybaczyliśmy, bo lot był bardzo przyjemny.  

Powrót także opóźniony. Na szczeście już tylko pól godziny i to z winy pogody. PS. Pilot z grubej rury dał do zrozumienia, że mocno wieje nad Europą i mogą wystąpić turbulencje, ale że lecimy z wiatrem to nadrobimy opóźnienie. Koleżanka była więc przerażona cały lot, ale tylko trochę potrzęsło na szczęście, nic strasznego :) Ale dzięki kapitanie za wszelkie bieżące informacje o stanie pogody ;D 

dodano 2014-07-22 07:14

Karwowski wystawił(a) ocenę 9
 

Lecialem tymi liniami dziesiatki razy... Wszystko bylo ok. Zero spoznien,samoloty jak na tak krotkie trasy wystarczajace,kapitan zawsze mily ,zawsze cos mowil, stewardy ok. Na Gran Canarie lot Sp-Env i Sp-Enw . Z Antalii Sp-Enz i jakims tam 737-400. 738 duzo nowsze i bardziej ciche.  

Siedzenia... Ja wiem , ze trzeba napchac jak najwiecej osob ale tak malo miejsca na nogi nigdy nie widzialem+fotele tak male , ze w autobusie miejskim sa wygodniejsze. Caly czas sprzedaz i sprzedaz. Tak nie powinno byc . Bo nawet przespac sie nie mozna , bo bedzie szla z wozkiem i wszystkich budzi.  

dodano 2014-07-22 23:01

Radsoław K wystawił(a) ocenę 9
 

Lot w dniu 10.07 - SP-ENH(opóźnienie 1h),powrót 17.07SP-ENE(opóźnienie 1,5h) nie uważam to za zbyt duże opóźnienia. lot w obydwie strony z kapitanem Panem Michałem , lot i lądowanie bez zarzutu,lądowanie w Bodrum praktycznie nie odczuwalne(Poznań-Bodrum, Bodrum-Poznań).  

jedyny minus to to że Enter chyba wzoruje się na Ryanair i przez cały praktycznie lot coś sprzedaje. 

dodano 2014-07-20 15:12 - zaakceptował andrzejtoulon

Vito Andolini wystawił(a) ocenę 10
 

W poprzedniej opinii pojawiły się błędy - pisałem z hotelu i z telefonu - autokorekta :) A więc - przelot POZ-TFS-POZ. W obydwie strony SP-ENZ. Termin 10-17.07. Proszę Państwa - nie bójcie się opinii ludzi, którzy nie mają większego pojęcia o tym co piszą :) Załoga w obydwie strony bez najmniejszego zarzutu. 737-800 nawet bardzo ciche. Najgorsi pasażerowie, którzy po przesadzeniu z alkoholem na lotnisku już krótko po starcie zabrudzili toaletę, a później zdziwienie :) Flota w dobrym stanie. Opóźnienia dzięki pasażerom - jeśli straci się slot na trasie to można i godzinę czekać na następny. W rejsowym samolocie byłyby bagaże wyciągnięte i pasażer szukałby następnego połączenia. Ale to jest czarter - przecież musi zabrać bo się zapłaciło, nawet jak się taka rodzinka spóźni 20 minut :) Na trasie z Poznania było 50 minut opóźnienia - ale ten samolot najpierw przyleciał z Katowic na Teneryfę, później do Poznania, na Teneryfę i do Katowic - jak rano złapie opóźnienie przez beztroskę to ciągnie się cały dzień. Ludzie - nie przejmujcie się negatywnymi opiniami - zwłaszcza o załodze - są one śmieszne i niedorzeczne :)  

Minusem są pasażerowie na pokładzie :) 

dodano 2014-07-17 22:24 - zaakceptował jsg

Asia Szczepańska wystawił(a) ocenę 6
 

Przed wylotem 5.07.2014 czytałam opinie i byłam przerażona... Ale w sumie nie było aż tak źle. Lot 1284 Łódź-Kos bardzo punktualny! W samolocie czysto, obsługa miła. Powrót - samolot cichszy niż w tamtą stronę. Pilot informował o przebiegu podróży- gdzie jesteśmy, jaka jest pogoda, jakie warunki na lotnisku docelowym, wylądował dość delikatnie :-)  

Lot 1284 Łódź-Kos samolot głośny, pilot kiepsko wylądował- rzuciła samolotem o lotnisko w Kos. Podłokietniki obklejone taśmą klejącą. Powrót - w sumie opóźnienie sięgnęło 3 godzin... 

dodano 2014-07-14 22:03 - zaakceptował mietek

Agnieszka wystawił(a) ocenę 7
 

Lot 12.07.2014 Batumi-Katowice. Lot punktualny, a nawet kilka minut przed czasem. Obsługa miła. Lot w miarę spokojny, bez turbulencji. Samolot czysty.  

Samolot Airbus A320, wypożyczony od łotewskiej firmy czarterowej... Niewygodne fotele, zwłaszcza oparcia. Samolot stary i można było to odczuć... długie osiąganie wysokości przelotowej, podczas zwalniania przed lądowaniem skrzypiał i piszczał jak stary hamujący Ikarus ;) Załoga młoda, polsko-łotewska. Wydawała się (zwłaszcza polska część) dość nieprofesjonalna - instrukcja bezpieczeństwa pokazana raczej niechlujnie, panie sprawiały wrażenie, jakby robiły pokaz "z musu", byle jak. Kapitan tylko raz podał skromne informacje dotyczące przelotu. 

dodano 2014-07-13 14:44

Vito Andolini wystawił(a) ocenę 10
 

Żal jak się czyta pewne opinie. 18.07 lot ENT 7755 POZ-TFS. choćbym chciał się czepiać to nie mam czego. Spóźnienia - hmm... Jeśli beztroscy pasażerowie spóźniają się na branding, przez nich samolot traci slot to kogo obwiniacie? W rejsowych liniach też by za wami czekali? Pełen profesjonalizm ze strony załogi.  

Wstyd za polskich obywateli, którzy popijając wódeczkę z torby pod fotelem zachowywali się tak jakby byli sami na pokładzie. Inni zaraz po starcie poczuli skutki nadużycia. Jedyne słowo jakie na myśl przychodzi to prostactwo. A później narzekanie na brudne toalety. Trochę kultury nikomu nie zaszkodzi.  

dodano 2014-07-13 21:04 - zaakceptował marian

Katryniok Z wystawił(a) ocenę 1
 

brak  

Wczorajszy lot Warna -> Katowice opóźniony 2x pierw o 2h potem o 3h. Lądowanie nie w katowicach a we Wrocławiu. Potem transfer autobusem (3h) do katowic na lotnisko. Kompletna porażka. OMIJAĆ Z DALEKA 

dodano 2014-07-12 08:22 - zaakceptował dareck

Andrzej Lubliński wystawił(a) ocenę 1
 

Plusów nie widzę, bo czekam już 9 godz. aby wejść na pokład.  

Dzisiejszy lot Lublin -> Burgas opóźniony już 9 godz. i jeszcze nie wystartował. PORAŻKA !!! 

dodano 2014-07-11 16:09 - zaakceptował andrzejtoulon

Anna K. wystawił(a) ocenę 10
 

Lot na Rodos przyjemny, choć panicznie boję się latać. Opinie krytyczne na temat Entera nie potwierdziły się. Stewardesy wcale nie są nachalne, miło zachęcają do kupna. Załoga młoda,ale profesjonalna. Pilot informuje o szczegółach lotu.Lot punktualny.  

Mój strach przed lataniem :) 

dodano 2014-07-11 21:39 - zaakceptował jsg

Piotr Walkusz wystawił(a) ocenę 8
 

Wylot z GDA punktualnie lot przyjemny fajny kapitan non stop opowiadał nad czym lecimy. Samolot OK czysty miła obsługa, podejście delikatne.  

1. Wylot z VAR opóźniony 2 h, ale podali kanapki i picie na lotnisku gratis, 2. Brak gadżetów do zakupu na pokładzie, 3. I najgorsze to nasi obywatele na pokładzie wstyd.  

dodano 2014-07-09 19:32 - zaakceptował krzysiekl

inka k. wystawił(a) ocenę 10
 

Wszystko na wielki plus. Fajna obsługa i personel. Nie ma do czego się przyczepić. Lot z Wrocławia do Chanii przebiegł bezproblemowo.  

Brak. 

dodano 2014-07-08 14:42 - zaakceptował wojtek

Kuba wystawił(a) ocenę 9
 

Lot 30.06 WAW-RHO SP-ENV opóźniony o 40 min, jednak to żadna tragedia, gdyż było to spowodowane koniecznością oczekiwania na dokumenty. Samolot wygodny, dużo miejsca na nogi. Personel pokładowy uprzejmy, kompetentny i pomocny. Kapitan informował o parametrach lotu. Powrót RHO-WAW 7.06 również SP-ENV. Start punktualnie, lądowanie w Warszawie 15 min przed czasem. Genialne lądowanie w Warszawie. Jeszcze nigdy tak delikatnie pilot nie przyziemił samolotu, jak ja latam. Plus dla świetnych pilotów.  

Podczas lotu powrotnego, który był w środku nocy, stewardessy cały czas zajmowały się sprzedażą artykułów z kiosku pokładowego, mimo tego, że prawie nikt nie był tym zainteresowany, bo przecież komu chce się jeść i pić o 1 w nocy ! Przez to cały lot włączone było oświetlenie w kabinie i nie można było spać. 

dodano 2014-07-08 21:43 - zaakceptował wojtek

Darek wystawił(a) ocenę 6
 

Na plus sklepik pokładowy, czystość i elastyczna załoga pokładowa  

Na minus: pierwszy raz widziałem biegnąca w samolocie stewardessę .. Brrr. Ogłoszenie ze szybciutko wykonamy niebezpieczna operacje tankowania bez opuszczania przez pasażerów samolotu ... Powalająca. Obsługa która Pozdrawiam nocnym locie obsługuje trasę powrotna do kraju... Zmęczona, mało uprzejma... Swoim działaniem nie budzącą zaufania. 

dodano 2014-07-07 18:28 - zaakceptował wojtek

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Ostatnio na forum (tylko artykuły)
Informacje z Polski
Enter: Kolejne kierunki w sprzedaży
(29.07) Linia Enter Air wprowadziła dziś (29.07) do sprzedaży indywidualnej bilety na trasach z Warszawy do Olbii... dalej »
Ruch nad Polską wzrósł o 5 proc.
(29.07) Pasażerowie, których loty do Izraela lub na Ukrainę zostały odwołane, mogą domagać się zwrotu kosztów lub... dalej »
29.07 KE zgadza się na pomoc dla LOT-u
28.07 LOT: Zamów posiłek i bagaż online
28.07 Bliżej świata: Eurolotem na Uznam
26.07 Babimost chce do Krakowa
24.07 LOT i Wizz Air wznawiają loty do Izraela
24.07 Wizz: 11 milionów w Katowicach
22.07 Przemysł lotniczy ze wsparciem MG
21.07 Bliżej świata: Sozopol (Bułgaria)